Lovely pink!

Buna frumoaselor!

Letter edit: Am revenit cu poze mai bune.Sper sa va placa!



Ieri am avut chef de ceva simplu, curat si angelic si mi-a iesit exact ce am vrut. Ma mandresc cand imi expun unghiutele si incerc sa le fac cat mai vizibile (pentru ca nu e un model sa iasa in evidenta cu usurinta). Pacat ca nu am surprins exact ce se vede in realitate pentru ca au o stralucire frumoasa, asta datorita lacului transparent ultrarezistent de la Farmec (poate o sa-i fac un review, ce spuneti?)
O sa incerc sa fac poze mai bune si revin cu latter edit...dar pana atunci va las cu acestea...
 


Va pup!

4 comentarii:

  1. As fi curioasa sa aflu mai multe de aceste lacuri super rezistente, ca tot aud de ele peste tot. Sunt usor siliconate,nu? Sau...?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Have am uitat sa specific in postare ca e vorba de lacul transparent ultrarezistent, pentru ca eu obisnuiesc sa dau un strat transparent peste oja. Nu stiu daca la asta te refereai si tu dar o sa-i fac un review.
      Cand spui siliconat te referi la faptul ca dupa o perioada se ia pelicula in loc sa se stearga cate putin de la varfuri?

      Ștergere
  2. Da, acela transparent si care tine mult pe unghii.
    Nu stiu prea multe despre el, nu stiu cum se comporta pe unghii, dar mi-ar placea sa mai aflu cate ceva de el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-i fac totusi un review dar nu stiu cand...sper cat mai curant :)

      Ștergere

 
Love beauty © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects