Tutorial: Love Cake!

Buna dimineata dragele mele prietene!Mi-am luat inima in dinti si am sa va deslusesc o reteta simpla dar in acelasi timp complicata si foarte jucausa de realizat. Nu credeam ca o sa iasa ceva dar am avut marea surprindere sa scot din cuptor un pandispan bine facut si pe deasupra devorat de "hiene" in scurt timp. Tin sa-i multumesc scumpei mele Havena care m-a incurajat sa-l postez.



Ingredientul special? MULTA DRAGOSTE ;))

Ce va mai trebuie in realizarea pandispanului pe langa multa dragoste? Probabil majoritatea stiti sa faceti pandispan dar o sa va spun cum am facut si eu. Poi am folosit:

  • 10 oua
  • 2 cani de zahar (cred ca o cana are 250 ml)
  • 2 cani de faina
  • esenta de vanilie
  • 1 praf de copt
  • ciocolata amara topita in bain marie
 
Am gasit mai multe retete pe internet pt pandispan dar nici una nu m-a satisfacut si am ales sa fac compozitia ca pentru prajitura cu visine. Si am inceput prin separarea albusurilor de galbenusuri. In castronelul cu albusuri am adaugat zaharul si am batut pana sa facut spuma. Am adaugat si galbenusurile (putin amestecate), esenta de vanilie si ciocolata topita. Dupa ce am dat o alta culoare compozitiei am adaugat si faina amestecata cu praful de copt cate putin ca sa nu fac cocoloase. Am tapat o tava si am turnat compozitia dupa care am bagat-o la cuptor. Nu stiu cate minute a stat in sauna dar stiu ca am scoso cand era frumos rumenita. Iar de aici vine partea distractiva, si ca sa nu va mai plictisesc cu vorbe va las in compania pozelor.







 Pofta buna!
Va pupa Elena S.!



4 comentarii:

  1. Ma bucur c-ai postat reteta, categoric o voi incerca si eu.E super cu inimioara!
    Pacat ca maine e sarbatoare, altfel l-as fi facut.
    Pupici !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Have!
      Abea astept sa-l "papam" si pe al tau la cat de bun este :D
      Te pup cu drag!

      Ștergere
  2. Trebuia sa imi trimiti si mie o feliuta prin posta ;)) arata asa bine :X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Data viitoare cand mai fac o sa-ti trimit :D
      Multumesc frumos! te pup

      Ștergere

 
Love beauty © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects